Yetenek Kapısı Hakkında..

Yetenek Kapısı Hakkında..

•  9 Kasım 2022 Çarşamba

Öğrencilerimizin Dikkatine..

Kariyer merkezi hizmetlerini erişilebilir, izlenebilir ve ölçülebilir hale getiren Yetenek Kapısı platformu; öğrencilerde kampüse ilk adımı attıkları andan itibaren kariyer bilincinin oluşturulması ve eğitimleri boyunca da bu bilincin geliştirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Kamu iş ve staj imkanlarının ilan edildiği ve başvuru yeri olan Kariyer Kapısı platformu ise öğrencilerimize ve mezunlarımıza kamuda staj ve iş olanakları sunmaktadır.

Kariyer Merkezi imkanlarından fırsat eşitliği çerçevesinde yararlanılabilmesi ve hizmetlerin tüm öğrencileri kapsar şekilde genişletilmesi için öğrencilerimizin ilgili platforma kayıtlarının gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

18.11.2022 Cuma gününe kadar "Yetenek Kapısı"  platformuna tüm öğrencilerimizin kayıt işlemlerini yapması gerekmektedir.