Fakültemiz Dekanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

•  29 Aralık 2022 Perşembe

Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Yunus BULUT’ un emekliye ayrılması sebebi ile Fakülte Dekanlığı görevini Prof. Dr. Fatih POLAT devraldı. Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit EĞRİ katıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit EĞRİ, emekliye ayrılan Prof. Dr. Yunus BULUT’ a bu zamana kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Prof. Dr. Yunus BULUT ise Prof. Dr. Fatih POLAT’ a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdiminde bulundu.