Sınav Takvimi

Sınav Takvimi

•  17 Ekim 2019 Perşembe

ARA (VİZE) SINAVLAR HAKKINDA AÇIKLAMA
  • Ara sınavlar dersin sorumlusu öğretim elemanı tarafından bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilan edilen sınav tarihinde yapılacak, dönüş için öğrencilere yeterli süre tanımlanacaktır.
  • Öğretim elemanı uzaktan eğitim portalında ilgili dersin altında sınavı tanımlayacaktır.
  • Sınavda uzaktan eğitim sistemine uygun olarak ödev, proje, sunum, rapor, online sınav gibi yöntemler kullanılacak, öğrenciler tarafından hazırlanan sınav materyalleri tanımlanan süre içerisinde uzaktan eğitim portalı üzerinden PDF formatında öğretim elemanına ulaştırılacaktır.
  • Dosya adı olarak “ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI_öğrenci numarası” (İRFAN USTA_1234567 gibi) düzeni kullanılacaktır.
  • Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnk. Tar.I dersleri ara sınavlarının yapılış şekli ve tarihi ile ilgili açıklama daha sonra yapılacaktır. Yapılacak açıklamalar Fakültemiz web sayfası ve uzem portal üzerinden takip edilmelidir.
  • Herhangi bir problem durumunda ilgili öğretim elemanı ile öncelikle  gop.edu.tr uzantılı resmi mail adresleri,  Zorunlu durumlarda diğer iletişim araçları üzerinden irtibata geçiniz.

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV (VİZE) TARİHLERİ